Тиждень культури здорового харчування.

Повноцінне здорове харчування школярів сприяє нормальному функціонуванню та розвитку дитячого організму. Харчування школярів має поєднувати в собі якісні безпечні продукти та повністю задовольняти потреби організму в поживних речовинах.

Харчування школярів відіграє серйозну роль в питанні повноцінного розвитку і зростання. Воно не тільки сприяє загальному зміцненню організму, але також може впливати на їхню працездатність і успішність.

З 16.10. по 19.10. 2018 року у СШ№1 пройшов Тиждень культури здорового харчування. У закладі було проведено виховні заходи, інтегровані уроки, рольові та дидактичні ігри, конкурси, вікторини,ігри, організовано виставку дитячих малюнків «Здоров’я – наш скарб», учні школи прийняли участь у загально міському флешмобі; проведено також ряд заходів, спрямованих на інформування учнівської молоді, виховання в неї бережливого ставлення до свого здоров’я.  Школярі довідалися багато нового та мали можливість продемонструвати свої знання, набуті на уроках «Основ здоров’я», «Я у світі», «Природознавство», «Я досліджую світ».

Наші школярі здобули нові знання та навички безпеки життєдіяльності. А найголовніше – розуміння необхідності вести здоровий спосіб життя, відповідально ставитися до власного фізичного та психічного здоров’я.

« of 2 »

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь