Семінар учителів початкових класів міста

У середу 02.11.2016 року на базі нашої  школи відбувся семінар учителів початкових класів міста.

Тема семінару: «Компетентнсний підхід до навчання. Формування та перевірка предметних компетентностей при вивченні української мови.»

Мета: удосконалення фахової компетентності та формування інноваційного стилю діяльності вчителя початкових класів.

Учасники семінару під керівництвом методиста ІМЦ Департаменту освіти та науки м. Івано-Франківська Галас З.В. ознайомились з можливостями впровадження у практику  інноваційних навчально-виховних технологій, поглиблювали  навички використання інформаційно-комунікативних техноголій, обмінювались досвідом роботи. Вчитель початкових класів СШ№1 Глушко Г.П. представила презентацію «Інноваційні методи та форми роботи на уроках української мови».

На семінар була запрошена методист ОІППО Щербій Н.М., яка презентувала освітнє онлайн середовище «Міксіке», провела майстер-клас по створенню вправ.

«Міксіке» – освітнє онлайн середовище надає можливість вчителям, учням і батькам створювати та використовувати  власні  навчальні онлайн матеріали, а також використовувати онлайн- колекцію навчальних  матеріалів, яку спільними зусиллями створили педагоги-учасники проекту. Також  освітнє онлайн середовище Міксіке дозволяє організовувати та проводити навчальні змагання серед учнів школи,   між учнями різних шкіл області або країни, а також між школами різних країн Європи. У 2011 року розпочалась співпраця Міксіке з Україною за підтримки  Arengukoostöö Programm (Estonian Development Cooperation) Міністерства закордонних справ Естонії .   Arengukoostöö Programm підтримав нашу ініціативу реалізації нового освітнього проекту «Розробка та впровадження спільних онлайнових освітніх заходів в Україні 2016-2017», що спирається та продовжує здобутки попередніх проектів Міксіке в Україні.  Всі заходи в рамках проекту для загальноосвітніх навчальних закладів України проводяться безкоштовно.

У проекті 70 000 тисяч учасників!
Сьогодні зареєстровано 70 000-тисячний користувач сайту і учасник нашого проекту. Ідеї Міксіке швидко і впевнено поширюються у ЗНЗ  України.

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь