Вітаємо з перемогою на турнірі юних математиків!!!

На виконання наказу Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради від 19.01.2018 р. №47 з метою  пошуку, підтримки та розвитку творчого потенціалу обдарованої молоді на базі гімназії №2 було проведено турнір юних математиків серед учнів 7-9 класів. У турнірі взяли участь 14 команд шкіл міста.

Команда учнів СШ№1«Альфа» виступала такому складі:

Мангушева Яна, учениця 9В класу – капітан команди;

Барган Юлія, учениця 9А класу;

Бабчук Ірина, учениця 8В класу;

Врюкало Володимир, учень 7Б класу;

Тисяк Василь, учень 7Д класу.

Під керівництвом вчителя математики Кеворкової Ольги Георгіївни учні ретельно підготувалися до турніру, проілюстрували розв’язки до задач на плакатах, підготували мультимедійні презентації. На турнірі учні достойно представили розв’язки запропонованих задач, відмінно справились з роллю доповідача, опонента та рецензента.

Рішенням журі міського турніру юних математиків (наказ Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради №273 від 23.03.2018р.) команда учнів СШ№1 «Альфа» здобула ІІІ місце, а переможцем в номінації «Найкращий рецензент» визначено ученицю 9А класу СШ№1 Барган Юлію.

У рамках математичної декади, яка проходила в школі з 15.03.по 23.03.2018р. учасники команди «Альфа» познайомили учнів 7-9 класів із задачами, які були запропоновані на турнір та їх розв’язками.

Турнір показав, що високих результатів з математики можна досягнути і в школі з поглибленим вивченням англійської мови, де працюють такі педагоги, як Кеворкова Ольга Георгіївна, яка знає і любить математику та вміє захопити нею своїх вихованців. До речі,  практика показує, що учні, які добре знають іноземну мову, є здібними до математики, мають добре розвинуте математичне мислення та просторову уяву.

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь