Шкіряний м’яч

Нещодавно у місті Івано-Франківську були проведені футбольні змагання „Шкіряний м’яч”. Учні ­спеціалізованої школи №1 приймали участь. Варто зазначити, що „Шкіряний м’яч” – це всеукраїнський футбольний турнір. Місцем проведення змагань була обрана школа №28. Саме там, способом жеребкування була вибрана одна команда з кожної ЗОШ. Загалом було 8 команд. Учасниками були діти різних вікових категорій.

Нашу школу представляли учні 6-х та 9-х класів. Серед них були: Максим Хмильовський, Сніжко Роман, Камичук Олександр та інші. Не дивлячись на те, що хлопці зайняли 4 місце, їхній тренер Жалкович Олег Мирославович пишається своїми вихованцями. Він впевнений, що зацікавленість молоді у футболі та взагалі у спорті ­­­­­– надзвичайно добре впливає на розвиток особистості. Також, він наголошує на тому, що суперники були доволі старше, отож наша збірна показала відмінний результат.

Один з учасників турніру – Галка Олександр, який брав участь у „Шкіряному м’ячі” вже  третій рік каже, що задоволений  результатом та разом зі своєю командою обіцяє показати ще кращий результат наступного разу.

Вітаємо нашу збірну ! Слава Україні ! Героям Слава !

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь