«Реалізація наукових ідей у педагогічній практиці вчителів початкових класів»

У вівторок 24.04. 2018 року на базі СШ№1 було проведено засідання школи молодого вчителя початкових класів на тему «Реалізація наукових ідей у педагогічній практиці вчителів початкових класів» під керівництвом методиста ІМЦ З.Галас та голови МО міста вчителів початкових класів Т.Бурцевої.
Шлях учителя від молодого спеціаліста до майстра тернистий. Він залежить від особистісних якостей і професійних знань, отриманих у виші. Найважливішими є перші кроки. Професійний досвід, умови роботи, колектив і підтримка колег відіграють першочергову роль.
У роботі з молодими вчителями необхідні підтримка адміністрації, надання методичної допомоги. Педагоги СШ№1 охоче поділилися власним досвідом роботи. Зокрема Лелеко Г.М, (учитель вищої категорії, педагогічне звання «старший учитель») розповіла про застосування методів і прийомів емоційного налаштуванння на урок; Авраменко С.Г., (заступник директора , учитель вищої категорії , педагогічне звання «вчитель -методист»), провела майстер -клас «Рефлексія як складова сучасного уроку»; Демчук Х.Б., (кваліфікаційна категорія спеціаліст) провела практичне заняття з виготовлення лепбуків.

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь