Пілотний проект

Міністерством освіти і науки України, з метою реалізації Нової Української школи у рамках експерименту «Розроблення і впровадження навчально-методичного забезпечення початкової освіти в умовах реалізації нового Державного стандарту початкової загальної середньої освіти» на базі загальноосвітніх навчальних закладів у період з 2017 по 2022рр. спільно з Британською Радою в Україні, видавництвом Кембриджського університету, екзаменаційним Департаментом Кембриджського університету розпочато роботу щодо впровадження інноваційних форм і методів навчання у спеціалізованій школі – проекту для вчителів англійської мови.

До участі в проекті запрошено Івано-Франківську спеціалізовану школу І-ІІІ ст. №1 з поглибленим вивченням англійської мови і задіяні учителі-методисти Гітіс О.М., Реус Г.Г. , що брали участь у роботі тренінг-семінару в рамках експерименту у період з 18 – 23.08.2017р.  в м. Біла Церква. Мають відповідні сертифікати.

Видавництво «Cambridge University Press» забезпечило учнів 1Б і 1Г класів СШ№1  м.Івано-Франківська навчально-методичним комплексами «Quick Minds».

Мета проекту – сконцентрувати навчання англійської мови безпосередньо на особистості учня.  Такий підхід забезпечить підвищення рівня знань, умінь і навичок учнів в умовах спеціалізованої школи.

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь