“Перший раз у дистанційний клас…”?

Саме так минув тиждень для Ліцею 1. Ми вчилися і нас вчили, адже не у всіх і не з першого разу все виходило, але ми це зробили!!!
Адміністрація школи подбала про організаційні онлайн-наради з вчителями та вибір освітніх платформ, а далі робота закипіла… ????️???
Вчителі – предметники, класні керівники та учні втілили систематичне дистанційне навчання на платформі “Мій клас” і як результат посіли ІІ місце ? у рейтингу шкіл України, які там працюють. Враховуючи специфіку кожного предмета та можливостей учнів, педагоги продовжили роботу і у форматі Viber, Zoom, Skype та звичних телефонних дзвінків ?. Впродовж тижня отримували від учнів зворотній зв’язок у вигляді фото та відео, що надзвичайно тішить. Дуже важливу роль відіграли класні керівники, як координатори онлайн – роботи між класними колективами та вчителями – предметниками.
Батьки?‍?‍? теж не стояли осторонь – допомагали своїм дітям, а також зв’ язувались з учителями при виникненні певних труднощів. Важливим досягненням є робота психолога Ліцею1, яка радо спілкується у телефонному режимі з батьками та вчителями щодня з 9.00 до 16.00. На вихідні учні отримали діагностичні анкети щодо вивчення всіх плюсів та мінусів даного навчання, отож результатами даного дослідження зможемо поділитися тільки наступного тижня. А на разі радіємо за спільне досягнення “вчителі-учні-батьки” на платформі “Мій клас” та працюємо над активнішим залученням учасників освітнього процесу на платформі Zoom.
Усім нам бажаємо здоров’я, терпіння та оптимізму на кожен день!!! ?

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь