Це справжнє свято для дітей!

З 10 грудня по 14 грудня 2018року  в СШ№1  проходив Тиждень початкової освіти та груп подовженого дня «Інноваційна діяльність як засіб підвищення педагогічної майстерності вчителя початкових класів та вихователів груп подовженого дня в умовах реалізації Концепції Нової української школи».

Вчителі творчо підійшли до підготовки і проведенняя. Усі заплановані заходи  були цікавими, корисними і сприяють інтелектуальному та творчому розвитку дитини. Учні мали змогу розкрити свої таланти на уроках-квестах, вікторинах, брейн-рингах, КВК тощо. Для учнів 1 класів  проведено свято «100 днів у школі», інсценізацію українських  казок та цікаві подорожі на групі продовженого дня. Загалом було проведено 25 різноманітних видів робіт. Серед них : «100днів у школі»,«Казка в гості завітала» урок-театр для учнів 1 класів, вчителі Глушко Г.П., Соловка Р.В., Лятишевська І.Ю, Гасяк Л.М.; «Як зберегти ялинку» вікторина у 3-Акласі, вчитель Ткаченко О.В.; урок – вікторина  у 3-Г класі, вчитель Воробець І.О. «Подорож до країни Добра» КВК, 2-Г клас, вчитель Цап Н.Г.; «Казка вчить, як на світі жить» заняття-квест, вихователь ГПД Янковська Л.О.; «Коза-дереза». інсценізація казки у 1-Г класі, вчитель Сирко М.П.; « Збереження лісів» урок брейн-ринг, 3-В клас, вчитель Лелеко Г.М.; метод «Шість капелюхів» у 4-Бкласі, вчитель Демчук Х.Б., «Казкарі усього світу чудеса дарують дітям» заняття-театр, 1-Г,1-Д класи, вихователь ГПД Кузик В.І.; «Чому виникають конфлікти?» урок з виготовлення лепбука у 4-Гкласі, вчитель Щукіна Н.В.; конкурс-гра «У світі цікавої гаратики» 2-В клас, вчитель Ванченко Н.В., урок-пошук «Цікавий апостроф» 2-Б клас, вчитель Романюк Г.Й.; майстер-клас «Школа кераміки» у 3-Б класі, вчитель Кізім Т.М.; «Збережемо планету Земля» 4-А клас, вчитель Кушнір М.М.; «Андіївські вечорниці» у 2-А класі, вчитель Лесюк М.М. та групі продовженого дня, вихователь Слободян М.В.; урок доброти у 4-В класі, вчитель Діденко Л.Г.; «Цікавий світ дитинства» заняття – презентації ГПД серед 2-4 класів, вихователі ГПД Янковська Л.О., Винник Ю.О., Бойчук А.І., Клюба О.М. та Кукурудз І.М., Судук Н.В.

Тиждень початкових класів закінчився, але продовжуватиметься праця вчителів, які пробуджують творчість і пізнання, підтримують інтерес та бажання вчитися. Учителі початкових класів і вихователі групи продовженого дня ще раз довели, що вони справжні фахівці своєї справи, а учні нашої школи – найрозумніші, найталановитіші.

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь