До уваги батьків щодо організації закладом дистанційної форми навчання для окремих здобувачів освіти.

Оскільки, діюче Положення про дистанційне навчання (наказ МОН №466 від 25.04.2013р.) не передбачає алгоритму оплати праці педагогічного працівника при звичайному режимі (очному) роботи освітнього закдаду та в той же час навчання окремих здобувачів освіти за дистанційною формою навчання, пропонуємо батькам здобувачів освіти скористатися такими видами індивідуальної форми навчання:

  • Сімейна (домашня) освіта (навчання за токою формою зможуть учні, чиї батьки бажають і готові самостійно організовувати освітній процес в домашніх умовах);
  • Педагогічний патронаж (для зарахування учня на педагогічний патронаж необхідно висновок лікарсько-консультативної комісії. Така форма передбачена для учнів, які за станом здоров’я не можуть відвідувати школу щодня. Педагогічний патронаж передбачає індивідіуалний супровід учителя для конкретного учня);
  • Екстернат ( для зарахування на екстернат учень має подати заяву та документ, що підтверджує підставу для переведення. Серед поважних причин – неможливість відвідувати заняття в школі.

Надання дистанційних освітніх послуг педагогами для окремих здобувачів освіти, котрі не представили висновки лікарсько-консультативної комісії, при звичайному (очному) режимі навчання закладу, може відбуватися тільки у формі надсилання на електронні ресурси здобувача освіти відеоуроків, консультацій, конспектів лекцій та інших форм завдання за вибором педагога.

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь